Om Henning Aarekol

​Gledesspreder

Ikkje se deg tebage og spør koffår. Se frammøve å tenk koffår ikkje.

"Eg e født og oppvokst i Vikedal, ei nydelige litå bygd som du ikkje legge merke te om du ikkje kikke godt itte når du kjøre forbi. Har alltid hatt en enorm energi som får meg ut på eventyr andre bare kan drømme om. Dette handle selvfølgelig om at eg til tider går på smellar så det synge itte, men hadde eg ikkje gjort det så hadde eg ikkje konna holdt foredrag heller."


​Bli kjent med Henning Aarekol

​Henning er utdannet sykepleier og relasjonsterapeut, og med en god dose livserfaring presenterer han troverdig og fargerikt hverdagshistorier med glimt i øyet.

Henning Aarekol har alltid hatt enormt med energi, noe som har fått ham ut på eventyr andre bare kan drømme om. I blant ender eventyrene i suksess, andre ganger går han på smella så det synger – men uten disse erfaringene hadde han ikke kunnet holdt foredrag. Som evig optimist med en sjette sans har han en egen evne til å tenke positivt uansett hva som skjer.

Gjennom årene har Henning bidratt med kunnskap på flere forskjellige arenaer. Han har vært konferansier på Norway Cups kulturscene i 13 år og holdt foredrag og undervist for Pøbelprosjektet siden 2011. Han har reist rundt i Norge for Verdensdagen for psykisk helse, og holdt rundt 300 foredrag for bedrifter over hele landet.


I 2016 laget han et eget foredrag, «Koffor sitte inne når alt håp er ute», som solgte til fulle hus i Stavanger, Kristiansand, Bømlo, Tysvær, Sandnes og Suldal. I 2018 var han deltaker på 71° nord.


Henning Aarekol holder foredrag om: 

Positiv tenkning

Man selv spiller den viktigste rollen for hvorvidt en dag blir god eller dårlig. Å se litt lysere på ting kan endre alt.

Motgang

Vi opplever alle motgang i livet før eller senere... Henning viser deg hvordan du kan bli bedre rustet til den tøffe tiden!

Motivasjon

Motivasjon kan være en vanskelig vare. Hvordan sikrer man seg motivasjon, selv når livet butter imot?