Referanser

​Her kan du lese et utvalg referanser fra kunder som har opplevd et foredrag med ​Henning Aarekol.

En liten påminnelse

Om å tenke positivt

Henning Aarekol har levert tankevekkende og oppløftende foredrag om verdien av å tenke positivt til bedrifter, organisasjoner og skoler over hele landet. Verktøyene hans gir deg mulighet til å etterleve det du lærer, og historiene hans sitter alltid igjen lenge.

Bekkevegen barnehage

Laura Vatne, Virksomhetsleder

​"Utrolig levende foredragsholder! Etter en lang dag på jobb var det mange slitne medarbeidere som var på forelesning, men eg har fått tilbakemelding at dette ga energi og at de var glad for å ha vært der."

Tysværvåg barne- og ungdomsskule

Geir Dybdahl, Rektor

​"Kanskje det mest gjennomførte og engasjerande foredraget eg nokon gong har høyrt – med gode poeng og situasjonsbeskrivelsar som gav gjenklang i eigen erfaringsbakgrunn (virka som det gjaldt for fleire enn meg). Eg blei inspirert!"

Høgskolen på Vestlandet

Fredrik Hemmingsson, Instituttleder

"Henning leverte et godt foredrag som var likt av alle. Han blandet humor med alvorlige og seriøse saker som fikk mange til å dra på smilebåndet, men også reflektere. Han traff våre ønsker meget godt, og det var mange positive tilbakemeldinger og kommentarer dagen etterpå."

AS Batteriretur

Per-Magnus Karlsson

​«Bra fra start til slutt! Terningkast 6.»

Mental Helse Måsøy

Mette Olsen

"Det har vært en fryd å gå på butikkene, møte folk i bygda i etterkant - alle fornøyde og glade for at de gikk, selv om noen egentlig ikke skulle, og fra de som har hørt og angret på at de ikke prioriterte foredraget. Praten går... så foredraget traff og har skapt refleksjoner i mange hjem, fagtjenester, skole. Jeg må bruke stikkord; tankevekkende, fabelaktig, traff blink med tema, god energi og artig fremførelse på vanskelige, tunge tema, kunne tenkt seg mere "verktøy" på hvordan komme fra bunnen og opp, inspirerende, gode bilder/modeller som ga forståelse, en flott kveld, latter og tårer.."

​Vestland fylkeskommune

Nina Viola Måkestad

"Henning Aarekol leverte absolutt til forventningene! Han ble samtaleemne både under lunsjen og i bilen på vei hjemover. Det var både morsomt og underholdende, men også mye til ettertanke som vi tar med oss videre. Når foredraget var over hadde jeg en sekser i håndflaten......"